Lichaamsmassages

Gelaatsmassage

25 minuten

De spieren in het gezicht zijn anders dan in de rest van het lichaam. Ze zijn aangehecht aan de huid en hebben daardoor een rechtstreekse invloed op ons uiterlijk. Stemmingen en gevoelens komen in ons gezicht tot uitdrukking. Als we willen weten hoe iemand zich voelt, kijken we naar zijn gezicht.

Stress en spanning kunnen ons uiterlijk nadelig beïnvloeden doordat de spieren worden samengetrokken en we een strakke en harde gelaatsuitdrukking krijgen. Massage vermindert de spanning en zorgt voor een zachtere uitdrukking op het gezicht.

Naarmate we ouder worden verzwakt het spierweefsel in het gezicht en kunnen er dunne lijntjes verschijnen rond de ogen, de mond en op het voorhoofd. Gezichtsmassage kan het verouderingsproces vertragen door de bloedsomloop te stimuleren en de spanning in de spieren te verbeteren.
Na afloop van de massage ziet de huid er stralend en gezond uit.

Volledige lichaamsmassage

50 minuten

Deze ontspannende massage is een zachte, ontspannende oliemassage die de spieren pijnloos behandelt.

Deze massage heeft een zeer weldadig effect. Men voelt zich gelukkig na de massage omdat deze werkt op de hormonen die endorfine aanmaken. Alle energiebanen worden vrijgemaakt en men voelt de levensenergie stromen. Afvalstoffen die in de spieren zitten worden afgebroken en verwijderd via de lymfe en de bloedbanen. Spanningen verdwijnen en maken plaats voor een zalig gevoel van rust. Een echte aanrader voor het gezond houden van lichaam en geest.

Hoofdhuidmassage

25 minuten

Een hoofdhuidmassage begint met het losmaken van nek en schouders, die in verbinding staan met het hoofd. De afvalstoffen die loskomen worden via de armen en de handen afgevoerd. De hoofdmassage zelf is ontspannend en verkwikkend. Ook het gezicht wordt bij deze behandeling meegenomen.

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van diverse stevige en zachte technieken, zoals kneden, kloppen, pressie, frictie en drukpunten. Geniet van deze massage die snel resultaat biedt om te ontspannen! De ontspanning na deze massage is optimaal.

Gedeeltelijke massage

25 minuten

Tijdens de gedeeltelijke of ontspannende massage worden de huid en de spieren zachtjes gekneed. Om de handen gemakkelijk over de huid te laten glijden wordt een speciale massageolie gebruikt. Door het strijken en kneden ontspannen alle spieren zich en wordt de structuur van het onderhuids bindweefsel losser. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit.