Thermen

Massage

Restaurant

Permanente Make-up

Afterwork wellness

Cadeaubon

Kalender

Contact & Openingsuren

More than just relaxing...

Je vitaliteit een mentale en fysieke boost geven en vooral volledig, heerlijk ontspannen … bij Sané Thermen lukt het ongetwijfeld. Omdat we beseffen hoe belangrijk evenwicht en harmonie is in een hectisch leven, helpen we je graag met een totaalbeleving.

Van sauna en infrarood tot erkende behandelingen en massages om alle stress uit je lichaam te verdrijven. Van jacuzzi en stoombad tot het verwennen van je smaakpapillen in ons restaurant.

Ons hecht en goedlachs 27-koppig team staat dagelijks voor je klaar met een vriendelijke, professionele bediening én culinaire hoogstandjes.

Kom ook onthaasten bij Sané Thermen!

Tip: Vernieuwde Sané Thema Kalender 2019

Opgiet 10-daagse 2019

22/11/19 tem 01/12/2019

Tijdens deze 10-daagse opgietspecial zal alles draaien rond de opgietsauna, ook wel de sauna Löyly genoemd. De sauna Löyly bestaat uit een ritueel waarbij onze opgietmeesters in de sauna de vochtigheid hoger maakt door water op de kachel te gooien, in combinatie met aromatische oliën.

De opgietmeester in de sauna zal met een wapperende handdoek zorgen dat de stoom in de ruimte goed verspreid raakt. Tot slot brengt hij of zij een emmer ijs naar binnen waar iedereen zich mee kan afkoelen.

Tijdens de opgietsauna 10-daagse hebben we een hele waaier aan opgietsauna-mogelijkheden. Enerzijds kun je op meerdere tijdstippen van opgietsessies genieten (keuze uit 7 à 8 sessies per dag). Anderzijds hebben we ook een tiental verschillende soorten opgietsessies. De lijst met verschillende soorten opgietingen vind je binnenkort terug op onze website.

Voor deze Opgietsauna 10-daagse is er voor u géén meerprijs en is reserveren niet nodig. Enkel voor behandelingen en massages is het aangewezen om contact met ons op te nemen. Dit kan via mail  (info@sane-thermen.be) of telefoon (012/23 64 42).

Opgiet 10-daagse: 22/11 tem 01/12

winter BBQ 2019

Winter BBQ

We organiseren een winter BBQ op vrijdag 29/11/19 en zaterdag 30/11/19. Onze luxe BBQ buffet zal beschikbaar zijn van 17u30 tot 22u.

Uitgebreid BBQ buffet geschikt voor vegetariërs en omvat een rijkelijke mix van salades, vis, vlees en groenteschotels.

Het BBQ buffet zal beschikbaar zijn van 17u30 tot 22u (€28,50 p.p.)

Prijs inkom thermen + BBQ buffet is €50 per persoon.

Gelieve op voorhand te reserveren met naam, telefoonnummer, aantal personen en geschatte tijdstip van aankomst.

M: info@sane-thermen.be

T: 012236442