Thermen

Massage

Restaurant

Permanente Make-up

Afterwork wellness

Cadeaubon

Kalender

Contact & Openingsuren

More than just relaxing...

Je vitaliteit een mentale en fysieke boost geven en vooral volledig, heerlijk ontspannen … bij Sané Thermen lukt het ongetwijfeld. Omdat we beseffen hoe belangrijk evenwicht en harmonie is in een hectisch leven, helpen we je graag met een totaalbeleving.

Van sauna en infrarood tot erkende behandelingen en massages om alle stress uit je lichaam te verdrijven. Van jacuzzi en stoombad tot het verwennen van je smaakpapillen in ons restaurant.

Ons hecht en goedlachs 27-koppig team staat dagelijks voor je klaar met een vriendelijke, professionele bediening én culinaire hoogstandjes.

Kom ook onthaasten bij Sané Thermen!

Tip: Vernieuwde Sané Thema Kalender 2019

Ladies Week

Wellness Days 2019

Wellness Dagen

Van 13 mei t.e.m. 26 mei zijn het Wellness dagen bij Sané Thermen. In deze thema weken worden er een aantal exclusieve nieuwtjes geïntroduceerd.

De Aroma Sauna wordt tijdelijk een bio-sauna met lichttherapie. Kenmerkend aan een bio-sauna is de lagere temperatuur, die bedraagt ongeveer 65 graden (normaal circa 90 graden). Anderzijds heeft de bio-sauna een hogere luchtvochtigheid van  45% (normaal 20%).

Onze bio-sauna is voorzien van kleurentherapie. Elke kleur heeft zijn eigen functie die invloed heeft op ons welzijn. Zo zal de rode kleur de bloedsomloop in het lichaam stimuleren, en zal groen een gunstig effect hebben op de longen en de luchtwegen.

Extra opgietsessies zullen doorgaan om 12u30  en er is ook een sauna scrub-sessie voorzien om 16u00  (max 12 deelnemers + inschrijven aan de receptie).

Speciale Verzorgingen tijdens de Wellness dagen 2019:

Wellness gelaatsverzorging 80’ € 79.50

Een anti-age verzorging aangepast aan het huidtype bestaande uit een reiniging, epilatie van wenbrauwen en/of bovenlip, uitdrukken van de comedonen, bio phyto peeling, ontspannende gelaats-en hoofdhuidmassage, serum, collageenvliesmasker, armmassage en afsluitend een oog- en dagcrème

Rassoul lichaamspakking 55’ inclusief gifset €75.00

Lichaamspeeling dmv de scrubhandschoen met zwarte zeep , tijdens de rassoulpakking met oranjebloesem en amandelolie krijgt u een hoofdhuidmassage en als naverzorging kan U kiezen uit een lichaamscrème of een argan olie.

Voor de Thermen moet men niet reserveren (ook geen meerprijs voor de wellness days). Reservatie is enkel nodig bij verzorgingen en de behandelingen. Deze kan via mail (info@sane-thermen.be) of telefoon (012/23 64 42).

 

Wellness Days 2019