Thermen

Massage

Restaurant

Permanente Make-up

Afterwork wellness

Cadeaubon

Kalender

Contact & Openingsuren

More than just relaxing...

Je vitaliteit een mentale en fysieke boost geven en vooral volledig, heerlijk ontspannen … bij Sané Thermen lukt het ongetwijfeld. Omdat we beseffen hoe belangrijk evenwicht en harmonie is in een hectisch leven, helpen we je graag met een totaalbeleving.

Van sauna en infrarood tot erkende behandelingen en massages om alle stress uit je lichaam te verdrijven. Van jacuzzi en stoombad tot het verwennen van je smaakpapillen in ons restaurant.

Ons hecht en goedlachs 27-koppig team staat dagelijks voor je klaar met een vriendelijke, professionele bediening én culinaire hoogstandjes.

Kom ook onthaasten bij Sané Thermen!

Tip: Vernieuwde Sané Thema Kalender 2019

Ladies Week

Ladies Week 2019

Aan alle ladies: houd zondag 5 mei tot en met zondag 12 mei vrij in je agenda, want dan is het Ladies Week 2019 bij Sané Thermen!

Naast een gratis goodiebag voor elke vrouw zorgen we voor de nodige extra’s, zoals speciale cocktails,

overheerlijke dessertsbloemenversiering van het volledige complex, je favoriete magazines in de rustruimtes en speciale thema-opgietingen!

Mis het dus niet en plan nu een bezoek bij Thermen Sané! We zijn volop in de weer om deze themaweken klaar te maken.

Voor de Thermen moet men niet reserveren. Reservatie is enkel nodig bij verzorgingen en de behandelingen. Deze kan via mail (info@sane-thermen.be) of telefoon (012/23 64 42).