Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling Sané Thermen

Maak je keuze uit onze behandelingen voor het gelaat

Kom langs bij Sané Thermen en ga stralend als nooit tevoren weer buiten, fris en monter met een opgefleurde huid én een glimlach op je gezicht. Een zalig zenmomentje dankzij een van onze gelaatsbehandelingen heeft namelijk dat effect!

Hoe gaat Sané te werk bij een gezichtsbehandeling?

Natuurlijk bekijkt onze Sané schoonheidsspecialiste samen met jou wat je huidtype is en welke behoeften je hebt. Vervolgens zijn er verschillende mogelijkheden, eventueel te combineren:
– Reiniging en demaquillage
– Epilatie van de bovenlip en/of de wenkbrauwen
– Verwijdering van comedonen/mee-eters en gerstekorrels
– Toepassing van serums, maskers en crèmes
– Gelaatsmassage

Past het niet om je gelaatsverzorging te combineren met een bezoek aan onze sauna’s? Geen enkel probleem. Kom je gewoon aanmelden aan het onthaal. Inkom voor de thermen is voor enkel een verzorging niet nodig.

Soms heb je nood aan een uitgebreide lichaamsbehandeling. We bieden je dan ook een heleboel beautyarrangementen, massages en lichaamsverzorging aan. Alles online te boeken! Of doe een lichaams- of huidverzorging cadeau doen, dat is een leuke manier om een glimlach op het gezicht van je vriend, partner of familielid te toveren!

Ter informatie hebben we de prijzen al even opgelijst op onze tarievenpagina. Maak je trouwens gebruik van ons Afterwork Wellness-aanbod, dan kan je met korting de thermen bezoeken!