Massage

Massage bij Sané Thermen

8 soorten massage, op en top relaxerend

Een massage bij Sané Thermen helpt je heerlijk te ontspannen. Stress wegwerken, de spanning uit je spieren krijgen … het kan dankzij één van onze relaxerende massages. Onze aanrader? De traditionele Thaise massage, gebaseerd op onder meer Chinese accupunctuur en Thaise yoga.

De unieke Thaise massagetechniek is eigenlijk een geneeskunst die al duizenden jaren bestaat. Deze massage werd niet alleen als remedie maar ook preventief gebruikt tegen lichamelijke klachten. En ook nu nog kan je spierpijnen e.d. voorkomen met behulp van een Thaise lichaamsmassage. Reserveer meteen jouw massage! Wil je graag volledig tot rust komen en ontstressen dan is onze populaire hotstonemassage perfect voor jou.

Dit type massage vindt zijn oorsprong in de Oudheid. De Inca’s, Indianen, Grieken en Romeinen maakten al gebruik van hete stenen bij massage om de spieren en gewrichten te relaxeren. Je zal je herboren voelen. Maak een reservatie bij Sané Thermen!

Nog meer voordelen

  • Bij boeking van 1 verzorging voor minimum € 50, krijg je inkom voor de thermen aan 1/2 prijs*.
  • Bij boeking van 2 verzorgingen per persoon van minimum € 50, krijg je gratis* toegang tot de thermen.
  • Last minutes: indien je de dag zelf ter plaatse boekt, geven wij een korting van 15%. Let op, de plaatsen zijn beperkt en niet gegarandeerd.**
*Verzorging van minimum van € 50. Kortingen zijn per persoon & niet cumuleerbaar.
*Met uitzondering van epilaties zijn acties nooit cumuleerbaar.