Hot Stone

Temperatuur
48 °C
Hot-Stone massage is een vorm van massage die zijn oorsprong vindt in de oudheid. Verschillende oude culturen zoals de Inca’s, Indianen, Grieken en Romeinen, gebruikten deze vorm van masseren om het lichaam een pure rustgevende massage te geven.

Bij Hot Stone massage maken wij gebruik van voorverwarmde (tot 48°C), door de natuur gepolijste basalt stenen. Deze zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze warmte zeer goed kunnen opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. Door de combinatie van warmte en beweging kan men dieper in het spierweefsel doordringen. De warmte van de stenen geeft een zeer aangenaam gevoel waardoor het lichaam op natuurlijke wijze ontspant.

Hot Stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van de warme stenen en oliën. Al de stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau. Maar natuurlijk bovenal zijn ze voor de mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een Hot Stone massage.