Standaard massages

Volledige lichaamsmassage

50 minuten

Een zachte oliemassage die de spieren pijnloos behandelt … heerlijk toch? Van je nek tot je voeten wordt de stress weggewerkt. Onze standaard Sané-massage is een weldaad voor je huid en je geest. Je sluit je ogen en laat de stress los. Spanning verdwijnt, je komt volledig tot rust en droomt even weg.

Mooi meegenomen: je huid krijgt een gezonde gloed omdat de bloedsomloop en lymfestroom gestimuleerd worden en afvalstoffen in de spieren afgevoerd worden. Een aanrader!

Wil je een iets stevigere massage met heerlijk geurende olie? Kies dan voor een Tranquillity massage.
Of heb je zelfs echt spierpijn of gespannen spieren? Dan is een Chinese of een Thaise massage voor jou perfect om de blokkages weg te nemen.

Gelaatsmassage

25 minuten

De spieren in het gezicht zijn nog net iets anders dan in de rest van het lichaam. Aangehecht aan de huid, beïnvloeden ze rechtstreeks onze gezichtsuitdrukking. Ben je moe, ziek, droevig of gestresseerd? Dan zie je dat meteen aan je gezicht. Een gelaatsmassage doet dus wonderen: de spanning verminderen, de uitdrukking verzachten, … Je voelt de stress zo wegvloeien.

En wist je dat gelaatsmassages zelfs veroudering in je gezicht kunnen tegengaan? De spanning in de spieren verbetert en de bloedsomloop wordt gestimuleerd door een massage. We zorgen ervoor dat je gezicht weer straalt van gezondheid én ontspanning!

Hoofdhuidmassage

25 minuten

Heb je al eens een hoofdhuidmassage gehad? Je weet niet wat je mist! Probeer het eens uit bij Sané Thermen. Het is een verkwikkende én ontspannende beleving. Heel wat stress stapelt zich namelijk op rond de spieren naar het hoofd.

We werken eerst nek en schouders los, vervolgens behandelen we armen en handen en tot slot het hoofd zelf. Met diverse technieken masseren we je hoofdhuid: kneden, drukpunten, frictie, enz. Een massage met snel ontspannend resultaat!

Gedeeltelijke massage

25 minuten

Maar een half uurtje de tijd? Dan boek je simpelweg een korte massage! Tijdens deze gedeeltelijke lichaamsmassage worden de huid en de spieren zachtjes gekneed.

Het onderhuids bindweefsel wordt zo iets losser, wat een positief effect heeft op je huid. Hierbij gebruiken we een speciale massageolie zodat de handen gemakkelijker over de huid glijden en je huid tegelijk zachter wordt. Volledig relax na minder na een half uur!