Thaise massage

Thaise massage bestaat reeds duizenden jaren en is en van de oudste geneeskunsten.

Het is niet enkel genezend dat het werkt maar ook preventief. Je kunt velerlei lichamelijke klachten voorkomen door preventief te handelen.

Thaise massage is samengesteld uit elementen uit verschillende culturen: elementen uit de Chinese accupunctuur zijn gecombineerd met elementen uit de Thaise yoga, en met eigen technieken. Thaise massage is een verweving van al deze elementen, en dat maakt dit ook zo uniek!

Thaise massage onderscheid zich ook nog van de gewone massage doordat zij zich focust op de Sen-lijnen van het lichaam, waarvan het doel het opheffen van eventuele blokkades in de Sen-lijnen is. Sen-lijnen zijn de energiebanen in het lichaam, de energiestromen, die soms door stress of emotionele zorgen geblokkeerd kunnen raken.

Bij de Thaise massage wordt ook vaak gebruik gemaakt van niet alleen de handen maar ook de ellebogen, voeten en knieën. Het geven van de massage wordt op een ritmische manier gedaan, dit geeft een rustgevend effect op de cliënt.

Deze soort massage onderscheidt zich dus op vele manieren van de gewonen massage, wat deze zeer uniek maakt, en de moeite waard om uit te proberen!