Tranquillity Massage

Tranquillity massage

Rust tot in je vingertoppen

Tranquillity, dat is de naam van de heerlijk geurende producten die we gebruiken tijdens deze massage. De olies en crèmes van het Italiaanse merk [comfort zone] die we bij Sané gebruiken, zijn niet enkel van topkwaliteit, ze ruiken ook ontzettend goed.

De aroma’s van onder meer rozen, vanille, sinaasappel en palmarosa komen je meteen tegemoet bij het welkomstritueel. Je went aan de stilte, de ruimte, de relaxerende melodieën op de achtergrond … en laat je spieren stilaan los.

Na het aangename Tranquillity welkomstritueel start een op-en-top relaxerende massage. Je wordt een uur lang in de watten gelegd. Deze luxueuze wellnesservaring met massagetechnieken eigen aan Tranquillity-massages én Sané-stijl, verlicht je van spanning en stress. Over onthaasten gesproken!

Van je hoofdhuid tot je vingertoppen en tenen gebruiken we zachte strijkbewegingen, stretches, effleurage, maar ook druk- en stempelbewegingen. Ideaal om lichaam en geest volledig tot rust te brengen.

Je spieren worden iets steviger aangepakt dan bij onze zachte standaard massage. Heb je echter spierpijnen, dan kan dit beter verholpen worden met een Thaise massage waarbij er met ellenbogen, e.d. gemasseerd wordt.

Ben je verzot op de kwaliteit en geur van Tranquillity? Bij Sané Thermen kan je verschillende producten uit deze [comfort zone]-serie kopen. Vraag ernaar!