Pakkingen

[comfort zone] massages en bijhorende lichaamsverzorgingen zijn wereldwijd geliefd.

De behandelingen zijn gericht op het stimuleren van alle zintuigen: horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Kortom: ervaren. De gebruikte rituelen zijn van mensen voor mensen.

U heeft geen keuze: u moet ooit een [comfort zone] behandeling beleven. Wij informeren u graag over de [comfort zone] thuisproducten om het wellness-gevoel mee naar huis te nemen.

In een persoonlijk gesprek wordt bekeken wat u wilt bereiken en welk probleem u wil aanpakken. Er zal samen met u de juiste behandeling of een kuur op maat uitgewerkt worden naargelang uw huidconditie en er zal bekeken worden welke pakking het beste bij u past.

Ook is het aangewezen om twee keer per jaar een detoxkuur te volgen. Een detoxkuur werkt goed tegen vermoeidheid en helpt het algemeen welzijn van het lichaam vooruit.

Er zijn verschillende soorten pakkingen mogelijk:

Tijdens een sessie wordt de pakking op het lichaam aangebracht om het lichaam te zuiveren. Eenmaal de pakking aangebracht is, wordt u gewikkeld in een warmtedeken of plastic. Zo kunnen de actieve bestanddelen via de huid in het lichaam worden opgenomen.

Voorafgaand aan de pakking zal er in de meeste gevallen een lichaamspeeling gegeven worden. Na de behandeling krijgt u professioneel advies met een gratis beautypasje waarbij de op uw huidconditie afgestemde producten voor thuisgebruik genoteerd worden. Hierdoor kunt u het behaalde resultaat zelfs weken na uw kuur behouden.