Restaurant

RESTAURANT SANE THERMEN

Sané Thermen denkt bij ontspanning aan alle zintuigen, dus ook aan je smaakpapillen! Een klein hongertje, een lichte lunch of een uitgebreid diner, in ons Sané Restaurant vind je zonder twijfel waar je zin in hebt.

Natuurlijk passen onze topkoks het menu steeds aan naargelang het seizoen. Kan je niet wachten tot je in Tongeren bent? Bekijk dan alvast de menukaart van dit seizoen. Kom ook zeker langs op één van onze vele themadagen. Afhankelijk van het thema kan je komen smullen van superfood, smoothies, barbecue, cocktails, een romantisch valentijnsmenu of ijsjes!

De data vind je terug op onze kalender. Wist je trouwens dat je ook in ons restaurant terechtkan als je de thermen niet bezoekt? In de winter lekker komen opwarmen of in de zomer heerlijk afkoelen op ons loungeterras met zwembad. Een leuk restaurantidee in Tongeren!

Openingsuren Sané Restaurant

De keuken is dagelijks open van 11u30 tot 22u30, wij openen vanaf 10u tot 23u. Op zondagen is de keuken open van 12u tot 19u30, maar u bent welkom van 11u30 tot 20u. *Bekijk de nieuwe jaarkalender met vernieuwd avondtarief (afterwork wellness) aan €19,50.