Thermen

THERMEN

Bij Sané Thermen bieden we je graag een totaalbeleving om weer volledig tot jezelf te komen. Ontspanning en zuivering van je lichaam én geest maken immers deel uit van een gezonde levensstijl. Daar zijn we van overtuigd. Af en toe je batterijen weer opladen, helpt je de dagelijkse beslommeringen en stress weer vol energie aan te pakken.
Dus wat dacht je van zalig relaxen in onze 5 sauna’s, 2 Turkse stoombaden, jacuzzi’s en zwembaden?

Voordelen thermen

Tijdens een thermenbezoek is het de bedoeling dat je sereniteit vindt. Geen afleidingen, geen prikkels voor je geest. Je hersenen gaan rustgevende endorfines aanmaken die zorgen voor een diepe ontspanning.

Ontdek onze thermen, steeds in badkledij!
Al de Sané Themadagen vind je op onze kalender.

Wellness laat je echter niet enkel toe om tot rust te komen, ook de fysieke voordelen zijn niet te onderschatten.

1. Betere bloedcirculatie

Voor alle organen is een goede bloedsomloop van belang. Van wondgenezing tot spataders en hoge bloeddruk vermijden … een betere bloedcirculatie helpt. Je vermijdt er zelfs hart- en vaatziekten mee!

2. Gezonde huid

Ook je huid krijgt een opkikker telkens je Sané thermen bezoekt. Een betere bloeddoorstroming zorgt ervoor dat er meer voedingstoffen de huid bereiken. Door de warmte gaan ook je poriën open, waardoor vuiltjes wegkunnen (zeker als je scrubt).

3. Verhoogde weerstand

Door de afwisseling van warme en koude temperaturen (vb. bij opgietsessies) versterk je je lichaam. Zo wapen je jezelf tegen verkoudheden en griep!  Weg afvalstoffen In een sauna verlies je tot 1,5 liter zweet. En dat is goed! Door te transpireren, voert je lichaam namelijk vanzelf afvalstoffen af.

Nog meer voordelen

  • Bij boeking van 1 verzorging van minimum € 50, krijg je inkom tot de thermen aan 1/2 prijs*
  • Bij boeking van 2 verzorgingen per persoon van minimum € 50, krijg je gratis* toegang voor de thermen
  • Last minutes: indien je de dag zelf ter plaatse boekt, geven wij een korting van 15%. Let op, de plaatsen zijn beperkt en niet gegarandeerd.**
*Verzorging van minimum van € 50. Kortingen zijn per persoon & niet cumuleerbaar.
*Met uitzondering van epilaties zijn acties nooit cumuleerbaar.